search

Hyr hus eller semesterlägenheter på Mallorca

Hos dansommer kan välja bland ett rikt utbud av semesterlägenheter och semesterhus på Mallorca för uthyrning.

Samtliga semesterhus på Balearerna som vi hyr ut är privatägda och kvalitetssäkrade. Detta innebär att du kommer komma mycket närmare resmålet och bo som spanjoren medan du samtidigt har tryggheten i att ditt semesterhus på Mallorca har inspekterats innan det lagts ut för uthyrning.

Ön är så mycket mer än bara grisfester. På senare tid har Mallorca utvecklats till en modern ö och utbudet av semesterhus och semesterlägenheter är både stort och varierat. Ön är tillräckligt liten för att man ska kunna ta sig runt den under en semestervecka här samtidigt som man känner att man aldrig utforskat hela.

Att hyra hus på Mallorca är en utmärkt utgångspunkt för en lyckad semester.

Oavsett om du är en familj som åker, har parsemester eller firar semester med vännerna. Med ett semesterhus på Mallorca kan familjen ta del av många barnvänliga stränder och barnaktiviteter. Varför inte hyra hus på Mallorca ner mot vattnet eller i det bergiga inlandet? Eller kanske du hellre föredrar en semesterlägenhet i Palma som är öns huvudstad? Oavsett var du vill semestra så har vi säkerligen ett semesterhus som passar just dig.

För att se våra lediga semesterlägenheter och semesterhus på Mallorca kan du göra en sökning här på vår hemsida där du även kan boka direkt online. Vänta dock inte för länge. Det är många som vill hyra hus på Mallorca och först till kvarn gäller. Vi på dansommer hälsar dig välkommen till din nästa semester i ett semesterhus på Mallorca i Spanien!