search

Hyr hus eller lägenhet i Abruzzo

Få en genuin semesterkänsla av Italien genom att hyra semesterhus i Abruzzo hos oss på dansommer. Att hyra hus i Abruzzo innebär en semester i en av Italiens gröna regioner som karakteriseras av vackra berg, fantastiska naturparker och härliga landskap. De flesta av regionens semesterhus och semesterlägenheter finns längs med kusten men det finns även semesterbostäder inåt landet.

Abruzzo är känd för sin natur men också för städerna L’AguilaChietiTeramo och Sulmona. Passa på att hyra hus eller semesterlägenhet vid sjön Scanno. Våra semesterbostäder vid Scanno ligger i mitten av Abruzzo nationalpark och bjuder in till en härlig utsikt över sjön.

Med en semesterlägenhet eller ett semesterhus i Abruzzo får ni en mycket bra utgångspunkt för er semester i Italien med närhet till aktiviteter.

Allt från utflykter till vattensport. Vi på dansommer erbjuder ett rikt och varierat utbud av privatägda, kvalitetssäkrade semesterhus i Italien. Om du vill hyra hus eller semesterlägenhet i Abruzzo är du varmt välkommen till oss. Sök och boka ditt boende direkt här på vår hemsida.