search

Hyr hus eller lägenhet i Friuli

Väljer du att hyra semesterhus i Friuli får du en semester i Italien i en region som är rik på natur samt historiska och kulturella attraktioner. Friuli sträcker sig från havet Dolomiterna.

Här kan du välja mellan att bo i ett semesterhus vid stranden, det färgsprakande landskapet eller uppe in de majestätiska bergen. Möjligheterna till en riktigt bra semester i Italien är goda när du väljer att hyra hus i Friuli.

Regionen har gott om sportaktiviteter men har också ett bra utbud för den kulturintresserade. De vackra städerna TriesteGoriziaUdine och Aguileia förtjänar samtliga ett besök om du väljer att hyra hus i Friuli. Regionens mest populära platser är Grado och Lignano. På bägge platser kan ni hyra hus eller semesterlägenhet genom oss på dansommer.

Våra semesterlägenheter i regionen passar både familjer som mindre grupper och så gör även våra semesterhus. Genom att göra en sökning här på vår hemsida, kan du se alla tillgängliga semesterhus i Friuli. Du kan också boka din semesterbostad i Italien direkt här online.

Välkommen till oss på dansommer för att hyra hus i Friuli!