search

Hyr hus eller lägenhet i Basilicata

Vi på dansommer har uthyrning av semesterhus i Basilicata som är en liten region i Italien med goda förutsättningar för en härlig semester. Regionen ligger mellan Ionio och Tirreno och sträcker sig mellan två regioner: Kalabrien och Apulien.

Våra semesterhus i Basilicata finner du på den ioniska kusten eller vid Tirrenokusten. Väljer du att hyra hus i Basilicata bör du besöka Maratea som är en av de mer populära städerna vid havet.

Du har även möjlighet att hyra hus och semesterlägenhet i Maratea genom oss. Staden erbjuder en omgivning med frodig vegetation och 32 kilometer kust. Om du hyr ett semesterhus i Maratea kan du koppla av med sol, bad och strand samt vandring och aktiviteter i naturen. En annan viktig och berömd stad i Basilicata är Matera som har gjort sig känt som ’staden av sten’ då mycket är byggt med vit sten.

Med ett semesterhus i Basilicata får du en semester med goda möjligheter till avkoppling och aktiviteter. Vi på dansommer hyr ut semesterhus i regionen som du kan boka direkt här på vår hemsida.

Samtliga semesterbostäder i Italien är privatägda men också kvalitetssäkrade innan de tagits in i sortimentet. Detta innebär att du som ska hyra hus i Basilicata i Italien har alla förutsättningar att komma nära resmålet och göra din semester lite mer personlig.