search

Hyr hus eller lägenhet i Ligurien

Välkommen att se våra semesterhus i Ligurien för uthyrning. Vill du hyra hus i Ligurien kan vi erbjuda både semesterhus och semesterlägenheter med utmärkta förutsättningar för en lyckad semester i Italien. Ligurien är berömt för Cinque Terre och för sina fantastiska landsbyar längsmed kusten som är perfekta för avkopplande dagar på stranden eller promenader längs havet.

Om man går i tankarna att hyra hus i Italien är naturligtvis även maten en viktig ingrediens och Ligurien erbjuder klassisk italiensk mat. Passa på att hyra hus i Ligurien och ta del av god mat samt sköna dagar vid havet.

Regionen är också passande för vattensport då man här kan finna det mesta under stora delar av året. När du är färdig med att vara aktiv till havs så kan du passa på att vara lite kulturell och besöka någon av de vackra städerna PortofinoRapallo och Genova.

Ligurien är en mycket livlig region som bjuder på festivaler och event, inte enbart under sommaren utan under hela året. Bara det är en anledning till att hyra hus i Ligurien. Hyr en semesterlägenhet i Cinque Terre eller besök området.

En semesterlägenhet i Cinque Terre är en utmärkt bas för att utforska de charmiga byarna och det omkringliggande området.

Välkommen till oss på dansommer för att hyra semesterhus i Ligurien