search

Hyr hus eller lägenhet i Toscana

Hos oss på dansommer kan vi erbjuda ett stort utbud av semesterhus i Toscana för uthyrning. Att hyra hus i Toscana är ett utmärkt sätt att verkligen komma nära denna destination som för många svenskar ligger högst upp på önskelistan över resmål i Italien.

Ta utflykter i regionen och upplev varför den har blivit så känd världen över. Toscana sträcker sig från Appeninerna till havet och bjuder på en imponerande sträcka av varierande landskap.

Från de berömda kullarna i Chianti till de vilda stränderna vid Maremma och från naturparker till det blå vattnet i Argentario. Ta till exempel och hyr en semesterlägenhet eller ett semesterhus i Chianti som omges av vinodlingar och olivträd. Passa på att hyra hus i Chianti som utgångspunkt för att ta utflykter och besöka vingårdar i området.

När du har ett semesterhus i Toscana så får du det bästa av Italien och kan lämpligtvis njuta av hav och strand kombinerat med vin, sol och sommar. Toscana har allt man kan önska. Om du väljer att hyra hus i Toscana kommer du verkligen nära denna region som många svenskar gärna vill återkomma till. Med ett semesterhus kommer man verkligen nära resmålet och väljer du att hyra hus i Toscana så får du möjlighet att leva lite som italienaren.

Med andra ord en mer genuin känsla under din semester i Italien. Detta då samtliga våra semesterhus och semesterlägenheter är privatägda vilket skapar ett varierat utbud. Vi har dock inspekterat alla semesterhus i Italien innan de tagits in i sortimentet för att kvalitetssäkra utbudet för dig som gäst.

Välkommen till oss på dansommer för att hyra hus i Toscana under din nästa semester i Italien!