search

Hyr hus eller lägenhet i Umbrien

Välkommen att hyra något av våra semesterhus i Umbrien, en region som bjuder på förunderliga landskap och vackra konstbyar såsom Perugia, Assisi, Spoletto och Gubbio. Att hyra hus i Umbrien innebär semester i en region i Italien som är präglat av naturparker och arvet från etruskisk, romersk, medeltida- och renässansarkelogisk konst.

Ett semesterhus i Umbrien är en bra möjlighet till att njuta av det Italienska livet, speciellt om du är mat- och vinälskare.

Regionen är också hemmaplan för många aktiviteter, bland annat cykling samt kanot och kajakpaddling vid Marmore.

Passa på att hyra hus eller semesterlägenhet i Umbrien och njut av regionen året om. Regionen är omtyckt såväl vår som höst då det färgsprakande landskapet och behagliga klimatet ger bra förutsättningar att hyra hus här.

Vill du komma bort från det svenska klimatet under vintern kan ett semesterhus i Umbrien vara ett alternativ. Så passa på att hyra hus eller semesterlägenhet i Umbrien med familj och vänner och bli ett med Italien. Hos oss på dansommer kan du söka och boka ditt semesterhus i Italien direkt online. Välkommen till oss för att att hyra hus i Umbrien