search

Hyr hus eller lägenhet i Kalabrien

Passa på att hyra semesterhus i Kalabrien vid tån av den italienska stöveln. Är du på strandjakt kan vi tipsa om att hyra hus i Kalabrien då detta är den region i Italien med högst antal stränder. Regionen ligger belägen mellan Joniska och Tyrrenska havet och natur, klimat och traditioner gör regionen till ett omtyckt resmål att hyra hus.

Du kan antingen hyra semesterhus i Kalabrien omgivet av natur, eller i någon av landsstäderna TropeaCapo VaticanoBadolato Marina med flera.

Nationalparker, vattensport och olika utflyktsmål finns här för dig som ska hyra hus i Kalabrien. Från ditt semesterhus i Kalabrien kan du nå vackra städer som Reggio Calabria och Vibo Valentia samt muséum och attraktioner som regionen har mängder av.

Bronzi di Riace kan besökas i nationalmuseet i Reggio Calabria och arkeologiska minnen kan ses i museet i Vibo Valentia. Det finns med andra ord även något för kulturälskaren som ska hyra hus i Kalabrien.

Våra tillgängliga semesterhus i denna härliga region i Italien finner du genom att göra en sökning här på hemsidan där du även kan boka direkt online. Vill du hyra hus i Italien är Kalabrien ett mycket trevligt alternativ.

Vi på dansommer hälsar dig som vill hyra hus eller semesterlägenhet i Kalabrien varmt välkommen till oss!