search

Hyr semesterlägenhet i Venedig

Vi på dansommer hälsar dig som vill hyra semesterlägenhet i Venedig varmt välkommen till oss. Här på vår hemsida kan du söka bland alla lediga semesterbostäder i Venedig men även boka din semesterlägenhet direkt online.

Staden kan mycket väl vara den mest romantiska i världen och är fantastisk i sin uppbyggnad. Att det inte finns bilar på gatorna gör plats för många livliga marknader som bör besökas om du väljer att hyra semesterlägenhet i Venedig.

Vi har semesterbostäder på flertalet platser i staden men oavsett var ni väljer att bo så kommer ni inte ha långt ifrån stadens sevärdheter såsom St Marc SquarePalazzo DucaleRialto och alla de andra berömda platserna.

Med en semesterlägenhet i Venedig kan ni njuta av staden i ert eget tempo. Gå på sightseeing eller koppla av hemma – det är du som bestämmer.

Låt nästa semester i Italien bli i Venedig genom att hyra någon av våra semesterbostäder i Veneto eller mitt i staden. Om du reser på sommaren kanske du kan pricka in den årliga karnevalen som drar till sig tusentals turister.

Vi på dansommer finns här för dig som vill hyra semesterlägenhet i Venedig