search

Hyra stuga Blekinge

Du som väljer att hyra någon av våra stugor i Blekinge kommer att semestra i det som kallas ’Sveriges trädgård’. Landskapet är det näst minsta i Sverige men innehåller mycket att se och göra. För att hyra stuga i Blekinge är du välkommen till oss på dansommer.

Du kan boka här direkt online men du är även välkommen att ringa till oss så kan vi hjälpa dig att boka din stuga. 

Semester nära hav och natur 

Att Blekinge kallas för Sveriges trädgård har att göra med den rika floran. Genom att hyra stuga i Blekinge kan du även ta del av skärgården och dess öar och holmar. Utanför hamnstaden Karlskrona finns öar som Sturkö och Tjurkö till vilka man brovägen kan ta sig med bil. Antingen direkt från fastlandet eller via en närliggande ö. Med någon av våra stugor i närheten av Ronneby så kan ni besöka Barnens Gård som är mycket uppskattat av de yngre i familjen.

Blekinge erbjuder även goda möjligheter för den som vill fiska, cykla eller spela golf under sin semester. För golfaren finns här mycket fina och lagom svårspelade banor. Fiskaren däremot bör testa på det världsberömda fisket av lax i Mörrumsån.

Se då gärna våra stugor i Blekinge som heter Fiskehus. Detta är stugor som har extra bra förutsättningar för den som vill fiska. 

Stuguthyrning i Blekinge 

I Blekinge finns många stugor för uthyrning och vi hoppas att du ska hitta just din favorit i vårt stora utbud. Majoriteten av våra stugor i södra Sverige är privatägda vilket gör att du får ett varierat utbud att välja mellan. När du väl hittat din favorit så rekommenderas att inte vänta för länge med att boka då det är först till kvarn som gäller.

Du bokar tryggt i vetskapen om att dansommer har arbetat med stuguthyrning sedan 1976. Varmt välkommen att se vårt utbud här online över våra stugor i Blekinge