search

Hyra stuga Gotland

På Gotland, som är en semesterdröm för väldigt många, erbjuder vi stugor för uthyrning. Vill du hyra stuga på Gotland redan idag så är du välkommen att se vårt utbud samt boka direkt här online. Du har även möjlighet att boka genom att ringa till oss då vi hjälper dig gärna. Vi har ett bra utbud för dig som vill hyra stuga på Gotland. 

Semester med nära till hav 

Att Gotland är ett populärt resmål att hyra stuga är fullt förståeligt då ön erbjuder det där lilla extra. Många anser att Gotland skiljer sig från resten av Sverige så att det nästan känns som att komma utomlands.

Med någon av våra stugor på Gotland kommer du verkligen nära ön och kan uppleva allt vad den har att erbjuda i form av natur och kultur. Visby är givetvis ett måste att besöka och i synnerhet den mysiga atmosfären innanför ringmuren. Ringmuren i Visby bjuder i sig självt på en spännande historia. Glöm samtidigt inte bort vad resten av ön har att erbjuda.

Vi erbjuder stugor för uthyrning från norr till söder och du kan finna spännande platser över hela ön. Ta till exempel Fårö utanför nordöstra Gotland. Ön erbjuder ett annorlunda landskap och det finns en anledning till att Ingmar Bergman valde att flytta hit.

Om du hyr någon av våra stugor på Gotland får du som sagt en semester med nära till hav. På ön finns flera bra stränder såsom ToftaSudersand och Ljugarn så vill ni njuta av bad så finns här flera möjligheter.

Andra sevärdheter på ön är Lummelundagrottan, raukområdet Folhammar och vikingabyn i Tofta. Med en sommarvecka i någon av våra stugor på ön har du mycket att välja mellan. 

Stugförmedling på Gotland

Vi på dansommer har arbetat med stugförmedling sedan 1970-talet och kan idag erbjuda ett rikt utbud av stugor i Sverige – så också på Gotland! Om du är intresserad av att hyra stuga på Gotland är du välkommen att söka samt boka här online. Skulle du ha några frågor är du varmt välkommen att kontakta oss.

Vi finns även tillgängliga om du skulle ha några frågor under din vistelse i den stuga du har hyrt. Så gör en sökning redan nu för att hitta ditt drömhus bland våra stugor på Gotland