search

Hyra stuga Småland

Vi på dansommer kan stolt erbjuda dig ett stort och varierat sortiment av stugor i Småland för uthyrning, vilka du kan boka här online. Anledningen till att det är varierat är då samtliga stugor i Småland är privatägda vilket gör chansen stor till att du hittar den som passar just dig och dina behov.

Att hyra stuga i Småland är det perfekta sättet att uppleva denna vackra region och du finner våra stugor över i stort sett hela landskapet. 

Skog, sjöar och avkoppling på semestern

Småland är ett landskap med stor variation, vacker natur och många stugor. En stor mängd sjöar och den avskärmande naturen har gjort att många söker sig hit för att få avkoppling under semestern. I de större städerna VäxjöJönköping och Kalmar finns samtidigt gott om kultur och möjlighet till shopping. Något av ett måste för turisten i Småland bör vara att besöka Glasriket.

Gör ett besök till något av glasbruken och se hur de tillverkar det världsberömda glaset. Är du intresserad av att fiska när du ska hyra stuga i Småland så finns här utmärkta förutsättningar.

Exempel på bra sjöar att fiska i är Bolmen och Åsnen. Många av våra stugor i Småland har också en egen båt som antingen ingår eller finns att hyra. Är det familjesemester finns många alternativ att aktivera sig såsom ett besök till Astrid Lindgrens Värld i Vimmerby eller High Chaparral.

Genom att hyra stuga i Småland har du en perfekt utgångspunkt för att upptäcka landskapet under semestern. 

Stugförmedling i Småland 

I Småland finns, som tidigare nämnt, ett stort utbud av stugor. Hos dansommer kan du finna allt från den traditionella, charmiga stugan med röda knutar till stora, modernt inredda semesterhus. Valet är helt och hållet ditt. Som stugförmedling har vi varit aktiva sedan 1976 vilket är en trygghet för dig som vill hyra stuga i södra Sverige.

Först till kvarn gäller för varje reseperiod så har du hittat dina drömmars stuga så rekommenderas att boka innan någon annan hinner före.

Vi hälsar dig varmt välkommen att göra en sökning redan nu för att hitta din favorit bland våra stugor i Småland