search

Hyra stuga Skåne

Hos dansommer kan du välja mellan flera hundra stugor i Skåne att hyra för semestern. Alla våra stugor i södra Sverige har inspekterats innan intag. Att hyra stuga i Skåne ger dig en perfekt utgångspunkt för att upptäcka allt vad landskapet har att erbjuda.

Du har möjlighet att boka din stuga direkt här online. 

Natur och upplevelser i Skåne 

Om du vill hyra stuga i Skåne så kommer du ha mycket att välja mellan när det kommer till att se och göra. I Malmö finns ett rikt kulturliv och bra shopping. Tar man sig sedan vidare till Österlen kommer man till en plats som är en känd semesterort där vi också har stugor för uthyrning.

Anledningarna till att hyra stuga på denna plats i Skåne är många men för att nämna några så lockar landskapet, maten och kulturen.

Många konstnärer har satt sin prägel på Österlen vilket man också märker under en semester här. Andra tips på aktiviteter är att besöka universitetsstaden Lund med dess mysiga stadskärna och gamla byggnader. Eller varför inte en tur till Skånes Djurpark? Kul för hela familjen! 

Family on beach in Denmark

Stugförmedling i Skåne 

Har du bestämt dig för att hyra stuga i Skåne är du välkommen till oss på dansommer. Vi är en stugförmedling som under flera decennier har arbetat med uthyrning av stugor så vi vet vad som efterfrågas. Du har möjlighet att boka din stuga här direkt online eller genom att ringa till oss.

Eftersom samtliga stugor är privatägda, finner du ett rikt och varierat utbud så att du har möjlighet att hitta det objekt som passar just dig. Det är naturligtvis först till kvarn som gäller så gör en sökning redan idag för att hitta just ditt drömhus bland våra stugor i Skåne