search

Hyra stuga Öland

Våra många stugor på Öland som vi har för uthyrning kan bokas direkt här online. Du är även välkommen att ringa till oss om du vill hyra stuga på Öland så kan vi hjälpa dig att boka. En semester på Öland är för många det optimala resmålet och vi på dansommer vill gärna hjälpa dig som vill uppleva detta genom att hyra stuga.

Perfekta förutsättningar för en härlig semester

Att det är populärt bland svenskar att hyra stuga på Öland är inte konstigt alls. Den lilla ön i Östersjön har alla förutsättningar för en lyckad semester. Här finns gott om stränder och du har aldrig långt till havet på grund av öns långsmala geografi.

Genom att hyra stuga på Öland så bjuds du också in till en mångfald av aktiviteter och natur. Varför inte ta en vandrings- eller cykeltur längs med lederna som finns här. Ett utmärkt sätt att komma nära ön.

Populära turistmål på ön är Borgholms slott, den mytomspunna Blå Jungfrun och Trollskogen. Under sommartid bubblar ön av liv vilket du som ska hyra stuga på Öland kommer att märka. Väljer du istället att hyra någon av våra stugor på Öland under hösten så rekommenderas att besöka den årliga skördefesten. Under de dagar som skördefesten är så pågår drygt 900 aktiviteter över hela ön.

Stuguthyrning på Öland

Våra stugor på Öland finner du från norr till söder. Vi har stuguthyrning på platser som till exempel BorgholmByxelkrok och Köpingsvik. Vi jobbar hårt för att utöka vårt redan stora utbud vilket gör att du kontinuerligt kan finna nya stugor i södra Sverige för uthyrning här på vår hemsida.

Välkommen till oss på dansommer för att hyra stuga på Öland!