search

Hyra stuga Halland

Många svenskar väljer att spendera en semestervecka i någon av alla stugor i Halland. På dansommer erbjuder vi naturligtvis ett stort utbud av stugor i Halland vilka du kan boka direkt online. Halland har flera populära semesterorter på västkusten såsom HalmstadVarberg och Falkenberg. Varmt välkommen till oss för att hyra stuga i Halland! 

Sol, bad och natur i Halland

Att hyra stuga i Halland kopplas ofta ihop med strand och hav vilket självklart är logiskt då både Tylösand i Halmstad och Skrea Strand vid Falkenberg finns här. Båda ofta nämnda när man talar om Sveriges bästa stränder.

Man ska däremot inte glömma bort att det även finns upplevelser inåt landet när man hyr stuga i Halland. Varför inte ta en cykeltur längs med någon av de många fina cykellederna eller kanske ett besök till det berömda lågprisvaruhuset i Ullared? I Halland ges även möjlighet till en aktiv semester genom någon av de många golfbanor som finns här.

Är det en fiskesemester som lockar så finns här möjlighet till både havs- och insjöfiske. Har du ett historieintresse så kan ett besök till Halmstad Slott eller Varbergs fästning vara trevliga alternativ. Kort och gott finns något för alla som hyr stugor här. 

Stugförmedling på västkusten

I Halland och på västkusten finns gott om stugor att hyra genom oss på dansommer. Som stugförmedling är vi stolta över att kunna erbjuda dig ett varierat utbud av privatägda stugor som samtliga har inspekterats innan de tagits in i sortimentet. Genom att hyra stuga i södra Sverige för semestern så kommer du närmare resmålet och naturen. Om du vill boka, kan du göra så direkt här online.

Varm välkommen att söka i vårt utbud av stugor i Halland