search

Hyr stuga eller lägenhet i Bayern

Hyr någon av våra stugor i Bayern och känn dig som hemma. Riktigt hemma blir det ju inte att hyra stuga men du kommer komma mycket närmare resmålet och få en privat atmosfär att spendera din semester i. Med någon av våra stugor i Bayern kan du koppla av och njuta av god mat och härlig natur.

Här kan du uppleva bergängarfloder och sjöar. Området lämpar sig mycket bra för barnfamiljer då en stuga i Bayern erbjuder en familjär atmosfär och ni exempelvis kan ta en tur till något av de badland som finns här.

Överallt finner du stugor i Tyskland och så också i Bayern. Här finns också nära till aktivitet och om du planerar att hyra stuga här så kanske du kan tajma in karnevaler eller kanske till och med oktoberfesten. När de kommer till det kulturella kan vi nämna Allgäu.

Här ses det världsberömda Neuschwanstein Slot, som är värt ett besök. En unik natur väntar också den som hyr någon av våra stugor i Bayern och gästfriheten har också sin beskärda del till den lyckade semestern här.

Förtrollas av ett enastående landskap genom att hyra stuga i Bayern. Även under vintern kan du hyra stuga i Bayern hos oss på dansommer. Här kan du bland annat uppleva de snötäckta bergssidorna och besöka landsbyarna.

Upplev Tyskland året om genom att hyra stuga i regionen. Se samt boka din favorit bland våra stugor i Bayern här på vår hemsida.