search

Hyr stuga eller lägenhet i Harz med omnejd

Från våra stugor i Harz med omnejd finns många vackra platser att besöka. Ta tillfället i akt att hyra stuga i Harz med dess omgivning så kan du ta på sightseeing till vackra städer med gott om sport- och fritidsaktiviteter. Här är det aldrig långt till bra idéer.

Att hyra stuga i Harz är därför en bra bas för att uppleva området. Njut av såväl sommar- som vintersemester i någon av våra stugor i Harz och besök sevärdheter såsom berömda Brocken Railway.

Ta gärna med cykeln till din stuga i Harz då här finns många cykelrutter i de högtliggande byarna. Utöver det finns massor av vandringsstigar för dig som vill komma nära inpå naturen under din semester i Tyskland.

Våra stugor i kurorten Sankt Andreasberg ligger i vackra omgivningar av blomsterängar på sommaren och mer än 200 kilometer vandringsstigar för er till nationalparken Harz. Här kan du även köra mountainbike om du så önskar. För en aktiv semester finns gott om alternativ när du ska hyra stuga här.

Väljer du att hyra någon av våra stugor i Harz under vinterperioden så finns här goda möjligheter till skidåkning. Här kan du även ta en tur till skidresorten i Upper Harzen. I Harz med omgivning har vi stugor för alla smaker.

Välj om din stuga till exempel ska ha bastu eller jacuzzi, om den ska ta många personer eller få. Du kan se alla lediga stugor i Tyskland, som också är kvalitetssäkrade, genom att göra en sökning här på vår hemsida. Passa på redan nu och boka din favorit i vårt utbud av stugor i Harz med omnejd.