search

Hyr stuga eller lägenhet i Sauerland

Hyr någon av våra stugor i Sauerland, regionen som också kallas för ’landet med de tusen bergen’ då det här finns ett stort antal berg med bok- och gransskog och dammar. Några av de mest kända bergen här är Langenberg och Hegekopf.

Den högsta punkten ligger dock i bergområdet Rothaargebirge. Passa på att hyra stuga i Sauerland så har du en perfekt bas för att besöka några av de nationalparker och sevärdheter som finns här.

Det är inte bara under sommaren, när det är varmt och solen skiner, som det passar att hyra stuga i Sauerland. Också om vintern i den isande kylan kan det passa att hyra stuga då man kan njuta av vinterlandskapet för att sedan ta sig tillbaka till sin stuga och värma sig. Här kan du också besöka julmarknader och värmas av exempelvis glühwein som kan köpas här.

Under sommaren är våra stugor i Sauerland ett sant eldorado för den som gillar att vandra. Här finns vandringsvägar, temavandringar och också flerdagars vandringsturer för den mer härdade. Här kan du utforska de spännande skogarna, bergen och dalarna. Att hyra stuga är ett härligt alternativ för den som vill komma nära sitt resmål.

Hos oss på dansommer kan du hyra stuga i Tyskland på de flesta platser. Se våra lediga, kvalitetssäkrade, stugor i Sauerland genom att göra en sökning här på vår hemsida.

Våra stugor i Sauerland är en perfekt bas för att uppleva regionen.