search

Hyr stuga eller lägenhet i Hessen

Om du är på jakt efter en semester i Tyskland för två, med vännerna eller familjen, kan du hitta något som passar bland våra stugor i Hessisches Bergland. Att hyra stuga är ett härligt sätt att semestra på.

Området ligger mellan Kassel och Fulda och detta skogsrika område är bland annat kulissen för Bröderna Grimms äventyr. Du kan med andra ord få en sagolik semester genom att hyra stuga i Hessisches Bergland. Här går kultur och natur hand i hand och för de sportintresserade finns här ett stort utbud av aktiviteter att finna. Med en semester i någon av våra stugor i Hessisches Bergland har du oftast närhet cykling, mountainbiking, vattensport, vandring och många sevärdheter och kulturskatter.

De många städerna i området är absolut värda ett besök när du ska hyra stuga i Hessisches Bergland.

Exempelvis finns här städerna Fulda, Kassel och Wetzlar som bjuder på minnesmärken, historiska byggnader, borgar och slott. Besök till exempel slottet i Fulda eller Wilhelmtal slott vid Kassel. I bröderna Grimms hus, Steinau, kan ni gå på äventyr i deras fotspår och här kan så väl barn som vuxna ta del av den stora utställningen som handlar om äventyren.

Upplev Hessisches Bergland genom någon av våra stugor för uthyrning i detta område i Tyskland. Här på vår hemsida kan du hyra semesterhus i Tyskland genom att söka samt boka direkt online. Samtliga stugor är kvalitetssäkrade.

Välkommen till oss på dansommer för att hyra stuga i Hessen.