search

Hyr stuga eller lägenhet i Niedersachsen

Välkommen att hyra någon av våra stugor i norra Niedersachsen och Emsland. Niedersachsen ligger i det nordvästra Tyskland och regionens huvudstad är Hannover. Passa på att hyra stuga här så kan du ta del av många sjöar, naturreservat och naturparker.

Emsland är det största området i Niedersachsen och här finns kultur- och aktivitetsmöjligheter för alla. Att hyra stuga i Emsland passar utmärkt för familjesemestern. Från någon av våra stugor i Niedersachsen kan du ta med familjen på sköna cykelturer i naturen, längs sjöar och floder, och njuta av friheten och den friska luften.

För att få en perfekt semester i någon av våra stugor i norra Niedersachsen och Emsland så erbjuder regionen ett trevligt wellnessutbud där du får möjlighet till avkoppling. Är du dock mer för en aktiv semester i Tyskland kan du här ta del av ett rikt utbud av vattensport.

Segla, åk motorbåt, vattenskidor, ut och ro i roddbåt eller bara plaska vid vattenbrynet. För vattenälskaren som ska hyra stuga i regionen finns här goda förutsättningar. Om du vill ha en lugn och avkopplande utflyktsdag, i din semester i någon av våra stugor i norra Niedersachsen och Emsland, kan du ta dig till Landesgartenschau Papenburg där du kan ta del av grönsaksodlingar och skeppsbyggeri.

Att hyra stuga i norra Niedersachsen och Emsland bäddar för en härlig semester.

Du kan boka din stuga i Tyskland här på vår hemsida där du kan se samtliga lediga stugor i norra Niedersachsen och Emsland genom att göra en sökning.