search

Hyr stuga eller lägenhet i Lüneburgheden

För en avkopplande och oförglömlig semester i Tyskland kan vi tipsa om våra stugor i Lüneburgheden. Det härliga landskapet och den smått orörda naturen är mycket tilltalande här.

Lüneburgheden, eller Lüneburger Heide som det heter på tyska, bildar i det nordöstra Niedersachsen en trekant mellan HamburgBremen och Hannover och består av hed-, äng- och skogsområden.

En absolut höjdpunkt när du väljer att hyra stuga i Lüneburgheden är augusti och september du landskapet är extra färgrikt. Doften av blomster kan få dig att glömma vardagen under din semester.

Att cykla i Lüneburgheden är populärt då här finns drygt 2000 kilometer cykelstigar i det platta landskapet som gör det möjligt att komma nära inpå naturen. Här finns även gott om vandringsstigar som får en att vilja låta bilen stå och istället utforska naturen till fots.

Det finns även möjligheten till att upptäcka landskapet från hästryggen. Genom att hyra stuga väljer du helt själv.

Även för de små är våra stugor i Lüneburgheden ett trevligt sätt att spendera semestern. Här finns många nöjesparker såsom Heide-Park SoltauWeltvogelpark och Serengeti-Park, som gör en dagsutflykt till en oförglömlig familjeupplevelse.

Hyra stuga lämpar sig bra för den som reser med barn.

Vi på dansommer hälsar dig som vill hyra stuga i Lüneburgheden varm välkommmen.

Vi har privatägda, kvalitetssäkrade, stugor i Tyskland över hela landet för uthyrning. Du kan exempelvis söka samt boka stugor i Lüneburgheden här på vår hemsida.