search

Hyr stuga eller lägenhet i Schleswig-Holstein

Moin moin – välkommen att hyra stugor i Schleswig-Holstein. Regionen är belägen mot den danska gränsen och har Nordsjön och Östersjön på var sin sida. Placeringen gör det lämpligt att hyra stuga här om man vill ha en bilsemester.

Hyr du någon av våra stugor i Schleswig-Holstein kan vi rekommendera att besöka nationalparken Wattenmeer då här finns upplevelser för hela familjen. Du kan också besöka öarna SyltAmrumFöhr och Halling som har många sevärdheter.

Ska du hyra stuga i Schleswig-Holstein finns ett rikt aktivitetsutbud med sköna sandstränder, kulinariska restauranger och trevliga fik. Ta en shoppingtur till vackra Lübeck eller Kiel. Ta även en tur till stranden där det är möjligt att segla, surfa eller kanske till och med ta en tur på jetski?

Oavsett hur du vill att din semester ska vara, är någon av våra stugor i Schleswig-Holstein en mycket bra utgångspunkt.

Att hyra stuga innebär flexibiliteten att själv sätta ramarna för semestern. Se alla tillgängliga stugor och boka din favorit direkt här på vår hemsida. Alla våra stugor i Tyskland och Schleswig-Holstein är kvalitetssäkrade som en trygghet för dig som gäst.