search

Hyr stuga eller lägenhet i Mecklenburg-Vorpommern

Vill du gärna lära känna det nordöstra Tyskland närmare så kan vi rekommendera att hyra stugor i Mecklenburg-Vorpommern som ligger ut mot Östersjön och gränsar mot Schleswig-Holstein, Niedersachsen, Brandenburg och Polen.

Även om regionen är stor så är det ändå relativt glest befolkat vilket möjliggör för en avkopplande semester om du väljer att hyra stuga här. Hyr någon av våra stugor i Mecklenburg-Vorpommern så kan du ta del av den längsta kuststräckan i Tyskland på hela 2000 kilometer. Väljer du att hyra stuga här så kan vi också rekommendera att besöka landets största öar Rügen och Usedom.

Med en stuga i Mecklenburg-Vorpommern har du möjlighet att besöka hela tre nationalparker. Då regionen är känd för sitt enastående sjö- och vattenlandskap, uppstod de tre parkerna JasmundNationalpark Vorpommersche Boddenlandschaft och Müritz-Nationalpark.

Müritz är faktiskt den största sjön i regionen och är orsaken till, att Mecklenburg-Vorpommern också kallas ’Land des Wassers’ - (vattnets land). Utöver vackra sjöar, ängar, skog och stränder så bjuder regionen in till en härlig natur som du kan njuta av genom att hyra stuga här.

Från våra stugor i Mecklenburg-Vorpommern har man många möjligheter till att uppleva regionen. Passa på att besöka huvudstaden Schwerin. Eller kanske en bad-, fiske- eller kanotutflykt? Att hyra stuga i Tyskland innebär att du väljer själv vart semestern ska barka.

Våra stugor i Mecklenburg-Vorpommern bjuder in till komfort och en personlig semester. Sök efter stugor i Mecklenburg-Vorpommern här på vår hemsida där du även kan boka din stuga direkt online.