search

Hyr stuga på fina Mön

Att hyra stuga på Mön innebär först och främst semester med nära till fantastisk, orörd natur. Möns Klint med de vita kritklipporna som reser sig lodrätt från det turkosgröna havet är i en klass för sig. Det finns också kilometerlånga sandstränder och naturområden med urskog, gräsmarker och hedar. Se vårt utbud av semesterhus, stugor och lägenheter för uthyrning på Mön.

Möjlighet till aktiv semester

Mön och Sydsjälland är rikt på kulturminnen, till exempel Liselund slott, kyrkor med målningar i världsklass, gravhögar och medeltidsstaden Stege. Området är som gjort för en aktiv semester på cykel, till häst eller på öns trevliga golfbana. Den omväxlande kuststräckningen är en utmaning för fritidsfiskare och seglare.

Genom att hyra stuga på Mön, har du den idealiska utgångspunkten för en semester i östra Danmark. Här har du klinter, badstränder och öns enastående natur strax utanför tomten och Köpenhamn och Själlands sevärdheter inom en timmas bilresa.

Uthyrning av semesterhus och stugor

Välkommen till oss på dansommer för att hyra stuga på Mön i Danmark. Vi har ett brett utbud av stugor och semesterhus i Danmark för uthyrning vilka samtliga har inspekterats innan intag i sortimentet.

Du bokar din stuga tryggt i vetskapen om att dansommer har arbetat med stuguthyrning sedan 1976. Gör en sökning redan nu och boka din favorit av våra semesterhus och stugor på Mön.