search

Hyra stuga Nordjylland

Semester på toppen av Danmark

Norra Jylland är en riktig semesterfavorit med breda, vita sandstränder, vackra vyer och en härlig atmosfär. Här - med bl.a. Skagen, Lökken och Hals som lockar - har dansommer arbetat i många år med uthyrning av semesterhus och har bl.a. servicekontor för att på bästa sätt hjälpa dig som gäst. Välkommen att boka ditt semesterhus på norra Jylland hos oss!

Stugor för uthyrning på Nordjylland

Längst upp på norra Jylland ligger Danmarks solkust med breda, vita sandstränder i all oändlighet och även här har vi gott om semesterhus och stugor för uthyrning. Boka ditt semesterhus eller din stuga på Nordjylland och du kan njuta av sandstränder som är omgärdade av klitter med strandråg med små skyddade gropar där man kan sola och vara helt för sig själv.

Området kännetecknas av den friska luften, den oförstörda naturen och det alldeles speciella ljuset som har gjort Nordjylland till en behaglig plats för all världens konstnärer, vilket de många verkstäderna och gallerierna vittnar om.

Längs kusten ligger små mysiga badorter med en nästan sydländsk stämning och med en mängd caféer, restauranger, butiker och ett livligt kvällsliv. Med andra ord ett härligt område att hyra stuga och semesterhus. Sök efter samt boka din stuga, semesterhus eller lägenhet här på vår hemsida.

Stuguthyrning vid norra Vesterhavet i Danmark

Uppe vid norra Vesterhavet finns ett mycket rikt utbud av semesterhus och stugor som du kan hyra genom dansommer. Är du inställd på att hyra stuga på Nordjylland kommer du med andra ord säkerligen hitta något som passar er. Du som ämnar hyra stuga i Danmark får inte missa de små charmiga fiskelägena vid norra Vesterhavet där man tidigt på morgonen kan se när fiskarna drar upp sina båtar på stranden som i gamla dagar.

Stugor och semesterhus med nära till aktiviteter

Utöver de fantastiska badstränderna, är Nordjylland också känt för sina vackra solnedgångar när solen förvandlas till en stor röd boll som långsamt sjunker ner i havet. Den 600 år gamla staden Skagen med sina idylliska gula stugor och den levande fiske- och småbåtshamnen är absolut värd ett besök.

På Grenen som är Danmarks nordligaste punkt kan man se hur Vesterhavet och Kattegatt går samman och man kan faktiskt stå med en fot i varje hav. Åk till Nordjylland i toppen av Danmark för att hyra stuga med dansommer. Sök ut och boka din favorit bland våra semesterhus och stugor på Nordjylland.

Du bokar din stuga i vetskap om att dansommer har arbetat med uthyrning av semesterhus och stugor sedan 1976 och har kvalitetssäkrat samtliga stugor i Danmark innan de tas in i sortimentet.