search

Hyra stuga Saltum

Det omtyckta området med semesterhus och stugor i Saltum ligger mellan Lökken och Blokhus. Här kan ni njuta av en upp till 200 meter bred och vit sandstrand som för många är huvudattraktionen när man ska hyra stuga i Saltum i Danmark.

Bakom stranden ligger klitter och större naturområden och våra semesterhus och stugor ligger i lä bakom klitterna. I inlandet här finner ni Saltum som har goda inköpsmöjligheter.

Om ni vill aktivera er genom utflykter finns det gott om alternativ såsom turer till Lökken och Blokhus, besök till Börglum Kloster och Rubjerg Fyr. Med bara några minuters bilfärd från ert semesterhus kommer ni också till Fårup Sommerland.

Om du vill hyra stuga vid Saltum strand kan du hos oss på dansommer finna ett rikt och varierat utbud av semesterhus och stugor i området. Här finns allt från klassiska stugor till större semesterhus med egen inomhuspool. Varmt välkommen att göra en sökning för att se våra stugor och semesterhus på Nordjylland och i Saltum. Du kan boka din stuga direkt här online. 

Haus in Dänemark