search

Hyra stuga Östjylland

Semester i en stuga eller ett semesterhus på södra Östjylland bjuder in till en varierande och mycket vacker naturupplevelse med något för alla. Välskötta marker korsas av små vattendrag och blida sluttningar, äventyrliga lövskogar och stora naturskyddade plantagelandskap.

På Östjylland finns det nya upplevelser runt varje hörn. Låt dig frestas att äta lunch på en av alla trivsamma bykrogar, som man passerar på sin väg genom Östjylland.

Stugor på Östjylland för vattendjur och strandälskare

Det finns gott om barnvänliga badstränder för dig som ska hyra stuga eller semesterhus på Östjylland. Här kan de yngsta leka vid vattenkanten och både stora och små kan bada i det rena, ofta ganska grunda vattnet. I den södra delen av området ligger Als, som anses vara en av Danmarks vackraste och mest gröna öar.

Kusten vid södra Östjylland är kilometerlång och inbjuder till alla former av strand- och vattenaktiviteter som t ex surfing, båtturer, beachvolley, vattenskidåkning och fiske. Det är betydligt lugnare på sjöar och åar, där man främst tar sig fram med åror och glider ljudlöst genom vattnet i en kanot eller kajak.

Är du vattenälskare? Se då våra stugor och semesterhus för uthyrning på Östjylland!

Aktiv semester i semesterhus och stugor på Östjylland

Östjylland bjuder även på många andra aktivitetsmöjligheter för dig, som gärna använder kroppen, när du har semester i Danmark. Ta dig ut från din stuga eller ditt semesterhus och cykla iväg på de små, lugna landsvägarna mellan de idylliska små byarna och längs trygga cykelstigar vid de större vägarna.

En vandrings- eller ridtur genom skogarna och längs med stränderna är en uppfriskande upplevelse, både när solen skiner och när frosten biter i kinderna. Det saknas inte heller golfbanor på Östjylland - här finns några av Danmarks bäst belägna för både rutinerade och nybörjare.

Ska du hyra stuga i Danmark bjuder vi in dig till att se vårt härliga utbud av stugor och semesterhus i södra Östjylland. Här på vår hemsida kan du söka i vårt kompletta utbud av stugor och semesterhus samt boka direkt online. Samtliga semesterhus och stugor har kvalitetssäkrats innan de tagits in i sortimentet.