search

Hyra stuga Pöt Strandby

Välkommen att hyra stuga eller semesterhus i Pöt Strandby, som ligger mellan Horsens och Juelsminde. Pöt Strandby är ett relativt stort område med stugor och även om nästan alla vägar här heter Pöt Strandby så är det inte svårt att hitta det semesterhus man har hyrt.

Vi infarten till området är det nämligen en stor skylt som visar en översikt var alla semesterhus och stugor ligger med tillhörande husnummer. Vårt servicekontor som har nyckelutlämning ligger endast några kilometer från Pöt Strandby och i samma byggnad ligger Spar där man kan köpa dagligvaror. 

Väljer du att hyra stuga i Pöt Strandby så kommer du ointe ha långt till trevliga Juelsminde. Förutom möjligheter till shopping samt kafé- och restaurangbesök så erbjuder Juelsminde också flera barnvänliga sandstränder, en marina och flera sevärdheter. Du kan finna information om detta i byns turistbyrå. Vill du hellre ta en tur från ditt semesterhus till en större stad så ligger Horsens inte långt från stugområdet i Pöt Strandby.

Här finner du bland annat Horsens Museum, konstmuséum, Horsens Ny Teater och biografen Megascope. Om du inte har hyrt ett semesterhus med inomhuspool och samtidigt vädret är lite risigt kan du ta en tur till badlandet Auqa Forum.

Vill du hyra stuga i Pöt Strandby i Danmark hälsar vi på dansommer dig varmt välkommen. Se vårt utbud av semesterhus och stugor på Östjylland och i Pöt Strandby genom att göra en sökning här på vår hemsida där du även kan boka din stuga direkt online.