search

Hyra stuga på Västjylland

Vesterhavet syd sträcker sig från Römö och Fanö i söder till Limfjorden och Thy i norr och här finns gott om stugor och semesterhus för uthyrning. Här finns en lång rad av fantastiska områden med stugor och semesterhus.

När man säger Västjylland menar man också Vesterhavet. Och Vesterhavet är för de flesta samma sak som kilometervis av vita inbjudande sandstränder, höga klitter, mysiga fiskelägen och livfulla badorter.

För många är Vesterhavet det perfekta stället att hyra stuga i Danmark.

Stugor och semesterhus för den som vill aktivera sig

Aktivitetsmöjligheterna för den som ska hyra stuga vid södra Vesterhavet är otaliga - här finns något för alla. På sommaren sjuder de ändlösa stränderna av aktiviteter såsom beachvolley och drakflygning. Året runt kan man rida, spela golf, och paddla kanot och en mängd av markerade vandrings- och cykelleder tar dig kors och tvärs genom det idylliska landskapet.

Du är med andra ord inte låst till sommaren om du vill hyra stuga vid södra Vesterhavet.

Västjylland är också mycket mer än hav och strand. Här kan du som ska hyra stuga i Danmark uppleva vidsträckta hedlandskap, stora skogar, sjöar, fjordar och en fantastisk, orörd natur.

Området är rikt på spännande naturupplevelser och har ett fascinerande djur- och fågelliv. Här ligger den fridlysta halvön Det är inte för inte som Västjylland har kallats ’hela Danmarks skafferi’. Överallt hittar man små ekologiska lantbruk och gårdsbutiker med ett spännande urval av färska grönsaker.

Stuguthyrning vid Västjylland och Vesterhavet i Danmark

Att hyra stuga vid södra Vesterhavet kan vara både avkopplande såväl som upplevelserikt. Det fina med att hyra stuga är att du väljer själv hur du vill ha din semester. I både södra Vesterhavet och resten av Danmark har vi gott om både stugor, semesterhus och semesterlägenheter.

Samtliga stugor och semesterhus har besökts av våra representanter för att bl.a. säkerställa att uppgifterna på huspresentationen är korrekt.

Sök bland våra stugor vid Västjylland och beställ ditt semesterhus nu!