search

Hyra stuga Bjerregård

Från en backe i närheten kan du få en härlig utsikt över området med semesterhus och stugor för uthyrning i Bjerregård på den södra delen av Holmsland klit. Backen når du efter bara några kilometer från Nymindegab på den jyska västkusten.

Våra semesterhus och stugor i Bjerregaard ligger ungefär en och en halv mil söder om Hvide Sande. Väljer du att hyra stuga i Bjerregaard genom oss på dansommer så kommer du har mindre än en kilometer till stranden.

Området Bjerregaard är mycket uppskattat av sina gäster då våra, likt många andra stugområden vid Holmsland Klit, semesterhus och stugor ligger mellan Vesterhavet och Ringköbing Fjord. Strax väster om våra stugor i Bjerregaard finner du sandstranden som ger plats till härliga bad och sköna strandpromenader. Väljer du istället att ta sikte på öst så lockar här fjordområdet med sitt rika djurliv och fiske samt möjligheter till vattensport.

Väljer du att hyra stuga i Bjerregaard kan vi tipsa om en lokal attraktion i det lugna området kring Ringköbing, nämligen fågelreservatet Tipperne. Här kan en mängd olika fåglar skådas vilka det också görs av ornitologer och andra entusiaster. Detta har du också möjlighet till genom att hyra stuga i Bjerregård. 

Dansommers semesterhus i Bjerregård inbegriper stugor för fyra till tio personer som alla har närhet till Vesterhavet. Till ett antal av dessa stugor är även husdjur välkomna för den som söker semester med hund i Danmark. Andra semesterhus har inomhuspool och jacuzzi.

Vi hälsar dig hjärtligt välkommen att hyra stuga i Bjerregaard hos oss på dansommer. Du kan söka samt boka semesterhus vid Vesterhavet direkt här på vår hemsida.