search

Hyra stuga Bork Havn

Våra semesterhus och stugor i Bork Havn är belägna vid den södra delen av fjorden. Ringköbing Fjord är snudd på ett eldorado för fritidsfiskaren och naturälskaren. Genom att hyra stuga i Bork Havn kan den fiskeintresserade ta sig till den lokala hamnen för fjordfiske, testa på havsfiske i Hvide Sande eller besöka någon av de många put & take-sjöarna. På fjorden kan även den våghalsige vattenälskaren vindsurfa eller åka vattenskidor. 

Längs med vandringsstigar kan naturälskaren här finna upplevelser såsom ett rikt fågelliv. Genom att hyra stuga eller semesterhus i Bork Havn hos dansommer har man närhet till ett av Danmarks mest intressanta fågelreservat Tipperne

Våra semesterhus och stugor i Bork Havn finns i många olika varianter och storlekar. I Bork Havn finner du allt från små mysiga stugor till stora semesterhus för upp till 10 personer med egen pool. Samtliga semesterhus och stugor här har dock närhet till den västjyska naturen och inte minst barnvänlig sandstrand.

Välkommen att göra en sökning över våra semesterhus och stugor vid Vesterhavet redan nu. Du kan boka din stuga i Bork Havn direkt här på vår hemsida.