search

Hyra stuga Fyn

Upplev Fyn och Langeland med våra stugor och semesterhus

När man kan se mäktiga toppar resa sig över djupa dalar och äventyrliga skogar och när man passerar fina gamla korsvirkeshus och små idylliska landsortsbyar, då vet man att man har kommit till Fyn. Ön är också födelseplatsen för den världsberömde HC Andersen.

Fyn och Langeland bör upplevas genom att hyra stuga och Dansommer erbjuder härliga semesterhus och stugor att hyra på både Fyn och Langeland. Utöver dessa platser har vi på dansommer ett stort utbud av semesterhus och stugor i Danmark som står redo att hyras ut till semestergäster.

Hyra stuga i Danmarks trädgård

Fyn - även kallad "Äventyrsön" och "Danmarks gröna hjärta" - ligger mitt i Danmark och är tack vare broarna över Lilla och Stora Bält sammankopplade med både Jylland och Själland. Det gör det lätt för dig som kommer hyra stuga här att ta en endagstur till exempelvis Köpenhamn eller Legoland även om ditt semesterhus eller din stuga ligger på Fyn.

Det är dock långt ifrån säkert att du överhuvudtaget får lust att blicka mot öst eller väst, för Fyn har så oändligt mycket att bjuda på vad gäller vacker natur, historisk atmosfär, kulturella arrangemang och spännande aktivitetsmöjligheter.

HC Andersen kallade Fyn för ’Danmarks Trädgård’, och ön är verkligen frodig och mild. Vackra trädgårdar och parker pryder landskapet och de mysiga hamnbyarna med kullerstensgator och korsvirkeshus osar av atmosfär. Utspritt över ön finns massvis av små ekologiska gårdsbutiker, små stånd längs vägarna som alla säljer allt från hemlagad marmelad till konst och keramik.

Det finns även många konstverkstäder, ljusstöperier och gallerier samt några av Danmarks bästa restauranger där eliten inom kokkonsten regerar. Här ligger också Danmarks tredje största stad, Odense, mitt på Fyn. Ett trevligt utflyktsmål för dig som hyr stuga eller semesterhus på ön.

Stuguthyrning på Fyn och Langeland

Ett bra sätt att uppleva Fyn och Langeland på tycker vi givetvis är med någon av våra stugor eller semesterhus. Genom att hyra stuga, kommer du närmare resmålet och kan själv bestämma takten under din semester i Danmark.

Är en semester genom att hyra stuga på Fyn och Langeland något för dig? Sök då bland urvalet av semesterhus och stugor på Fyn och Langeland och boka nu!