search

Hyra stuga Hasmark Strand

Hyr stugor och semesterhus vid Hasmark Strand på norra Fyn som har en av de allra bästa sandstränderna på ön. Vi på dansommer kan erbjuda ett härligt utbud av semesterhus och stugor för uthyrning vid Hasmark Strand och vill du hyra stuga här så ska du inte vänta – området är populärt.

Stranden vid Hasmark Strand är barnvänlig med lågt vatten, parkeringsplatser och toaletter och ligger heller inte långt från våra semesterhus och stugor.

Hasmark, som ligger cirka två kilometer härifrån finns en helårsöppen dagligvaruhandel och under sommaråret är en butik och restaurang öppen i semesterhusområdet. Ungefär sju kilometer härifrån, i Otterrup, finns gott om inköpsmöjligheter och många ställen att äta.

Otterup erbjuder också mycket trevliga torgdagar. I och omkring Hasmark finns även badland, minigolfbana och i Otterup har ni möjlighet att aktivera er genom bland annat bowling och tennis.

För en trevlig familjesemester i Danmark kan vi tipsa om att hyra semesterhus på Fyn vid Hasmark Strand. Se vårt utbud av semesterhus och stugor i området genom att göra en sökning här på vår hemsida. Har du hittat en stuga du vill hyra, kan du boka den direkt online.