search

Hyra stuga Bornholm

Upplev solskensön i Danmark

Ständigt lika populära Bornholm är en plats man vill tillbaka till gång efter gång. Med en stuga på Bornholm, har du en perfekt utgångspunkt för att utforska denna härliga ö - såväl till fots som på cykel. Välkommen att boka semesterhus eller lägenhet på Bornholm här hos oss på dansommer.

Du finner vårt servicekontor nära färjeläget och i alla bokningar ingår vårt Trygghetspaket - helt utan extra kostnad!

Stugor att hyra på Bornholm

Med våra semesterhus, stugor och lägenheter på Bornholm kan du uppleva den alltid lika fascinerande solskensön där hela Skandinavien förenas på en och samma gång. De bästa upplevelserna, som gör en semester extra speciell, är ofta de små sakerna och händelserna.

Just denna typen av små saker som förgyller semestern är Bornholm fullt av. Dansommer har ett stort utbud av semesterhus och stugor för uthyrning över hela Bornholm. Att hyra stuga på Bornholm är den perfekta utgångspunkten för en lyckad semester. Se även vårt övriga utbud av semesterhus och stugor i Danmark.

Njut av naturen på Bornholm

Från ett semesterhus på Bornholm kan du njuta av den fantastiska naturen. Naturen är varierad och kontrastfull och rymmer hela det nordiska naturspektrat på några få kvadratkilometer. Norrut är det en dramatisk klippkust med djupa stenbrott och vattenfall. Söderut finns det kilometervis med vita sandstränder och små snirklande laguner. Överallt på Bornholm finns det bra vandrings- och cykelstigar samt skogar som inbjuder till picknick.

Dansommer har uthyrning av semesterhus och stugor över hela Bornholm så man kan lätt hitta den stuga som passar just de önskemål man har på ett bra semesterboende. Att hyra stuga på Bornholm är ett utmärkt sätt att uppleva ön.

Boka ett semesterhus och njut av 'Sol over Gudhjem'

En snabb titt på kartan över Bornholm visar att ön vimlar av flera små pittoreska fiskeläger, trevliga hamnbyar, konstnärsverkstäder och gallerier samt gårdsbutiker med produktion och försäljning av läckra färska specialiteter. Du bör naturligtvis aldrig lämna Bornholm utan att ha smakat den berömda nyrökta sillen från ett av öns rökerier, och då gärna specialiteten 'Sol over Gudhjem'. I de små hamnarna hittar man rökerier, där de silverfärgade sillarna blir gyllene 'bornholmare'.

Njut av sommaren i någon av våra stugor på Bornholm

Genom någon av våra stugor och semesterhus på Bornholm kommer du uppleva en ö som är känd för sitt fina väder och den mycket långa sommaren som kan verka helt subtropisk. Här är fler soltimmar än någon annanstans i det danska konungariket. På Bornholm upplever man ett lugn och en idyll som man sent ska glömma. Bornholm bör upplevas genom att hyra stuga.

Blir din nästa semester till Bornholm? Välj bland det stora urvalet av semesterhus och stugor på Bornholm hos dansommer och hitta just ditt favorithus.