search

Hyra stuga Rö

Allt från golf till stränder

Branta klippor, sköna stränder, golf och kultur - det är vad som väntar om du ska hyra stuga i Rö. Här nedan kan du läsa mer om Rö och hur du gör för att boka ett semesterhus hos dansommer på just Bornholm.

Upplev norra Bornholm genom att hyra stuga i Rö

Bornholm är en av Danmarks mest solsäkra platser och kallas ofta för solskensön. Rö ligger på norra Bornholm, bara några kilometer från populära Gudhjem. I närheten av Rö finns många attraktioner som till exempel museer, kyrkor, sportanläggningar och stränder. Bor du vid Rö får du även en bra bas för att utforska norra delen av ön.

Upplev norra Bornholms attraktioner

Med ett semesterhus i Rö, kan du se fram emot en skön ledighet i Danmark. I området finns en golfanläggning, Bornholms konstmuseum samt den fascinerande naturattraktionen Helligdomsklipperne. Passa på att ta en tur till hamnstaden Gudhjem för att utforska stadens kyrka, Olof Höst-museet eller lantbruksmuseet.

Smaka även stadens specialitet Sol över Gudhjem som består av en rå äggula, rökt sill, purjolök och rädisor på en bädd av rågbröd. Blev du sugen på att spendera nästa semester på Bornholm, kan du hyra en av dansommers stugor i Rö här direkt online.

Våra stugor i Rö på Bornholm bokar du enklast via hemsidan men du kan även ringa vår kundtjänst så hjälper vi dig gärna. Läs gärna även mer om vår stugor på Bornholm