search

Hyra stuga Melsted på Bornholm

Bo havsnära på fantastiska norra Bornholm

Välkommen att hyra stuga i Melsted beläget precis vid Gudhjem på norra Bornholm. Här kan du njuta av en havsnära Danmarksemester med nära och kära på snabbt och bekvämt avstånd hemifrån.

Semestra i en stuga vid Melsted strand på Bornholm

Njut av solsken, strand och kultur på Bornholm! Med ett semesterhus vid Melsted strand får du och din familj gott om tid att koppla av under Danmarksvistelsen. dansommer har arbetat med stuguthyrning sedan slutet på 70-talet och har idag ett härligt utbud för den som vill hyra stuga på Bornholm.

Vackra Bornholm är en av Danmarks soligaste platser och det är ingen tillfällighet att ön kallas för Solskensön.

Melsted strand ligger strax öster om Gudhjem på Bornholms norra del. Genom att hyra stuga i Melsted strand får du både avkoppling och många aktiviteter. 

Family on beach in Denmark

Sol och kultur på norra Bornholm

Du behöver inte åka långt för en solsemester. Här på Bornholm kan du njuta av vita stränder med sammetslen sand, klarblått vatten och klippor som reser sig ur havet. Tycker du om att vara ute i naturen, har du kommit till rätt plats. En bit från Melsted strand finns en golfanläggning, fascinerande klippformationer och sköna vandrings- och cykelleder.

Från ett hus i Melsted strand, kan du även ta en utflykt till Gudhjem för att promenera omkring bland stadens mysiga hus, affärer, kyrka och museer. Vill du uppleva mer kultur, kan du åka upp till Hammershus slottsruin eller besöka öns medeltidscenter. 

Vill du också semestra på Bornholm, kan du hyra en av dansommers stugor i Melsted strand. Här på hemsidan kan du se vårt härliga utbud av stugor och även boka. Önskar du mer personlig hjälp kan du alltid ringa vår kundtjänst!