search

Hyra stuga Sandkås

Historia och stränder runt knuten

Med en stuga i Sandkaas (Sandkås på svenska) bor du på norra Bonholm med närhet till såväl vita sandsträder och cykelleder som historiska attraktioner och sevärdheter. Sandkås ligger precis vid havet vilket gör det till en utmärkt plats att ha som bas för sin stugsemester. 

Upptäck Sandkås på norra Bornholm

Sammetslen sand, karga klippor, klarblått vatten och vackra skogar. Det är vad som väntar på norra Bornholm. Från ett semesterhus i Sandkaas får du gott om tid att lära känna Bornholm lite bättre.

Den danska ön Bornholm är vida berömd för sina härliga sandstränder och sin säregna kultur. Ön har en lång historia och besöker du Sandkaas (på svenska benämnt som Sandkås) kan du titta närmare på lämningar från till exempel bronsåldern. 

Aktiviteter på schemat när du semestrar i Sandkaas

Ska du hyra stuga i Sandkaas står sol och bad högt upp på önskelistan. Här finns härliga stränder med vit sand, klippor som skyddar mot vinden och Östersjöns svalkande vågor. Efter några timmars strandliv, är det dags för äventyr.

I närheten av Sandkaas hittar du till exempel attraktionerna Hammershus slottsruin, hällristningarna vid Madsebakke och det vackra vattenfallet i Döndalen. Här finns även cykel- och vandringsleder.

Är du intresserad av att hyra en av våra stugor i Sandkaas kan du boka semesterbostad här online eller via dansommers kundtjänst.

Dansommer har många års erfarenhet av att förmedla stugor på Bornholm och har ett brett utbud över hela landet. De stugor i Danmark som vi förmedlar ägs av privatpersoner vilket gör att vi kan erbjuda en mer personlig semesterbostad i Sandkås för dig.