search

Hyra stuga i Hasle på Bornholm

Bara ett stenkast norr om färjeläget i Rönne finner du den mysiga lilla staden Hasle. Sin storlek till trots har Hasle gjort sig omtyckt som turistmål på Bornholm och också känt för sin 1400-talskyrka, hamn, konst och sillrökeri. 

Välkommen att hyra stuga vid Hasle på Bornholm

Semestra på Bornholms västkust i sommar! Att hyra stuga i Hasle är ett bra sätt att utforska allt som ön har att erbjuda. Boka en av dansommers semesterhus på Bornholm och njut av solsken, bad och mysig atmosfär.

Bornholm ligger öster om Själland och geografiskt sett är ön belägen närmare Sverige än Danmark. Under några år på 1600-talet tillhörde Bornholm Sverige innan danskarna gjorde uppror och Bornholm återföll i danskarnas händer. Ett tiotal Hasle-söner spelade avgörande roller under upproret och ska du hyra en av dansommers stugor i Hasle, kan du bland annat se en minnessten över revoltörerna som står på torget.

Semester i en mysig hamnstad

Hasle har alltid hamnat i skuggan av den större staden Rönne, men semestrar du i Hasle kommer du att upptäcka en mysig hamnstad där du kan njuta av Danmarksvistelsen. Med ett semesterhus i Hasle får du många tillfällen att koppla av på stranden, ströva omkring i den lilla staden, äta en glass i hamnen eller smaka på den lokala specialiteten rökt sill.

Här på Bornholm finns mycket att se: de traditionella rundkyrkorna, Hammerhus slottsruin eller öns många hantverksbodar. Online kan du läsa mer om våra semesterbostäder i Hasle och även boka. Behöver du hjälp att hitta boende i Hasle, är du välkommen att kontakta oss.