search

Hyra stuga Snogebäk

Bland Bornholms bästa stränder

Charmiga Snogebaek - med Dueodde och Balka runt knuten - ger dig som hyr semesterhus här alla möjligheter till en lyckad semester på Bornholm. Meter efter meter av sandstrand är dock bara en av anledningarna till att hyra stuga i Snogebaek. 

Uthyrning av stugor i Snogebaek

På sydostsidan av solskensön Bornholm, mellan Dueodde och Neksö, ligger det charmiga lilla samhället Snogebaek med sin lilla fiskehamn där vi har stugor och semesterhus för uthyrning. Här möts man av en av de bästa sandstränderna på ön, omgivet av härliga plantageområden.

Vill du hyra stuga eller semesterhus i Snogebaek är du välkommen till oss på dansommer. Vi erbjuder stugor för uthyrning över hela Bornholm.

Hyra stuga vid Snogebaek Strand

Att hyra stuga eller semesterhus i Snogebaek ger bra möjlighet för strand och bad. Stranden vid Snogebaek är en blandning av sand, gräs och sten, och vattnet är grunt. Snogebaek Strand är omgivet av två av Bornholms allra bästa och mest barnvänliga stränder, Dueodde och Balka.

Balka strand har fin vit sand och grunt vatten, som gör stranden mycket barnvänlig. Här finns även möjligheter att hyra vattencyklar och surfing utrustning. Vattenälskaren kommer med andra ord att uppskatta våra stugor och semesterhus här. 

Aktivitetsmöjligheter i området

Snogebaek är en litet charmigt samhälle med en liten fiskehamn beläget på Bornholms sydöstra sida. Här finns många möjligheter till att fördjupa sig i någon av Bornholms olika hantverk, t.ex. glasblåseri, hemmagjord choklad eller rökt sill. Här finns all från mode, keramik till godistillverkare. Dessutom har Snogebaek bra restauranger och caféer.

Bornholm är en attraktion i sig själv men här finns många möjligheter till att pröva olika aktiviteter om du hyr någon av våra stugor och semesterhus i området. Bekväma och familjevänliga semesterhus i vackra omgivningar ger ramen för en behaglig och avkopplande semester med möjlighet till en mängd aktiviteter, som cykling, långa promenader eller vandring, vattensport, golf, minigolf, fiske, besöka konsthantverkare och gallerier.

Tycker man om att tillbringa sin semester utomhus, bjuder ön på en mängd aktiviteter. Här kan man både surfa och dyka. Bornholm har även tre golfbanor, Rönne Golfklub, Nordbornholms Golfklub og Dueodde Golfbane. För den som vill fiska, kan man här fiska både vid kusten, i sjöar och åar.

Stuguthyrning i Snogebaek

Är du på jakt efter att hyra stugor på Bornholm och i synnerhet Snogebaek så har du kommit rätt. På dansommer erbjuder vi kvalitetssäkrade semesterhus och stugor för uthyrning över hela ön. Du kan söka efter våra stugor i Snogebaek här på vår hemsida samt boka direkt online.