search

Hyra stuga Dueodde, Bornholm

Semester vid Bornholms vackraste strand

Dueodde - inget för badkrukor! Här finner du den berömda, breda, vita sandstranden som anses vara öns vackraste. Vid Dueodde kan familjen tillbringa många timmar vid havet och bara njuta av semestern. 

Hyr stuga och semesterhus i Dueodde på Bornholm

Vackra ön Bornholm har mycket att erbjuda, bland annat vackra Dueodde! Här hittar du härliga sandstränder, annorlunda kultur och spännande upplevelser. Vill du semestra vid öns vackraste strand ska du definitivt hyra stuga i Dueodde. På dansommer har vi många års erfarenhet av att förmedla stugor i Dueodde.

Ön Bornholm ligger i västra Danmark och geografiskt sett är ön närmare Sverige än Danmark. Bornholm kallas ofta för "Solskensön" på grund av det höga antalet soltimmar. Det bästa sättet att njuta av solen är förstås på en strand!

Som tur är har Bornholm många stränder att stoltsera med. Förutom solsken och stränder, bjuder ön även på konsthantverk och vacker arkitektur. 

Family on beach in Denmark

En semester vid Bornholms vackraste strand

Att semestra vid Dueodde är inget för badkrukor. Dueodde är vida berömd för sin breda, vita sandstrand och här kan du och familjen tillbringa många timmar vid havet. Från början var Dueodde ett sandflyktsområde, men så planterades furu och strandråg under 1800-talet. I dag är området fridlyst och mycket populärt på grund av sin skönhet.

Även om familjen kommer tillbringa många timmar på stranden, finns mycket annat att göra på Bornholm. Besök till exempel Hammershus slottsruin eller titta på öns rundkyrkor. Barnen kommer att älska ett besök på nöjesparken Jobo-land.

Blev du sugen på att hyra en av dansommers stugor på Bornholm, kan du boka online eller ringa vår kundtjänst.

Välkommen till dansommer när du vill boka semesterhus i Dueodde!