search

Hyra stuga Djursland

Stugor och semesterhus på charmiga Djursland

Djursland är det perfekta semesterstället att hyra stuga i Danmark! Med någon av våra stugor och semesterhus på Djursland har du nära till allt som du kan behöva. Djursland är omgivet av hav på tre sidor, vilket betyder, att du alltid har nära till vattnet – eller snabbt kan komma dit. Gemensamt för stränderna på Djursland är det grunda vattnet och de långa vita sandstränderna, som är idealiska för barnfamiljer.

Det ger ju också många möjligheter för alla sorters strandaktiviteter, båtturer, windsurfing och fritidsfiske. På land finns många vackra slott, herrgårdar, fornminnen och många sevärdheter. Välkommen till oss på dansommer för att hyra stugor, semesterhus och lägenheter på Djursland.

Bornholm

Stugor nära shoppingstäder som Grenå och Ebeltoft

Om du väljer att hyra stuga på Djursland kommer du inse att var man än befinner sig, gör sig inte bara naturen påmind utan även städer och byar med sin charm. De mest kända orterna är de två gamla städerna Grenå och Ebeltoft med sina kullerstensgator och sneda gamla hus och stugor. Även de mindre semesterorterna är också mycket populära att besöka, och vi har även stugor och semesterhus där med. Se exempelvis Gjerrild NordstrandLystrupSkovgårdeSt. SjörupFjellerup och det gamla fiskeläget Bönnerup.

Missa heller inte ett besök till Nordens största sommarland - Djurs Sommerland - som du bor nära när du hyr stuga på Djursland. Upplev varför nöjesparken har blivit utsedd till Nordens bästa sommarland i såväl 2014 som 2015. När entrébiljetten är betald, är de fritt fram att nyttja de över 60 attraktionerna på området!

Hyr stuga eller semesterhus under sommaren, men även framåt jul, så kan du i Ebeltoft följa stadsvakten på sin runda från trappan framför Det gamle Rådhus och runt på de gamla gatorna - en riktigt härlig upplevelse. En båttur till Anholt från Grenå är också en fin upplevelse, då du bland annat kan få se sälar och norra Europas enda öken. Så tveka inte utan boka din stuga på Djursland redan idag.

Hos dansommer finner du att stort utbud av semesterhus, stugor och lägenheter på Djursland att välja mellan.