search

Hyra stuga Elsegårde Strand

Våra semesterhus och stugor vid Elsegårde Strand är omgivna av vacker natur strax sydöst om Ebeltoft på Mols. Om du väljer att hyra stuga här så kommer du ha gott om möjligheter till vandrings- och cykelturer genom vilka du kan njuta av ängar, mark och skog.

Om du hellre vill till stranden, kommer du från ditt semesterhus vid Elsegårde Strand inte ha långt till en bred sandstrand som på vissa platser smalnar av och på vissa platser har sten.

Stranden vetter ut mot Kattegatt och du kan härifrån se över till ön Hjelm. Vattnet blir snabbt djupt så om du har små barn finns även alternativen att köra till Vibäk eller Femmöller Strand istället. De vetter ut mot Ebeltoft Vig och här kan man gå långt ut innan det blir djupt.

Om du väljer att hyra stuga eller semesterhus vid Elsegårde Strand så kommer du inte ha långt till Ebeltoft där du bland annat finner Fregatten Jylland och den trevliga gamla gatan Adelgade där de flesta av stadens butiker finns. Hyr någon av våra stugor och semesterhus vid Elsegårde Strand så har ni heller inte långt till nationalparken Mols Bjerge som definitivt är värt ett besök.

I Ebeltoft ligger även vårt servicekontor där vi bland annat har nyckelutlämning till våra stugor och semesterhus vid Elsegårde Strand. Vårt servicekontor hjälper dig även gärna om du har frågor kring sevärdheter i området.

Välkommen till dansommer för att hyra stuga eller semesterhus på Djursland i Danmark. Du bokar tryggt i vetskapen om att samtliga stugor och semesterhus vid Elsegårde Strand har inspekterats innan intag.