search

Hyra stuga Grenå

På toppen av Jylland ligger den trevliga staden Grenå vid vilken vi har stugor och semesterhus för uthyrning.

Från ditt semesterhus här kommer du inte ha långt till Kattegat Centret där du, bland mycket annat, kan se och lära dig allt om hajar, provdyka, se matning av sälarna och hajarna.

Väljer du att hyra stuga eller semesterhus i Grenå så kommer du heller inte ha långt till Grenå Strand som är en trevlig och barnvänlig strand där vattnet långsamt blir djupare. Ett tips till dig som kommer hyra stuga här är också att ta en tur in till Grenå då det finns gott om inköpsmöjligheter och sevärdheter här. Exempel på detta är Kulturhuset Pavillonen med tilhörande café och Baunhöj Mölle.

Vi på dansommer står redo för dig som vill hyra stuga, semesterhus eller semesterlägenhet vid Grenå i Danmark. Vi har arbetat med stuguthyrning i över 35 år och ser till att kvalitetssäkra samtliga stugor innan de tas in i sortimentet.

Du kan se alla semesterhus och stugor på Djursland och i Grenå genom att göra en sökning här på vår hemsida. Vill du sedan hyra en särskild stuga så är du välkommen att boka direkt online.