search

Hyra stuga på Falster

Falster är ett fantastiskt område att hyra stuga eller semesterhus med fina sandstränder, vatten och goda möjligheter till avkoppling. Möjligheterna för en härlig semester på Falster är oändliga! Passa på att hyra stuga eller semesterhus här och upplev det du med.

Gör ett besök till en av de bästa stränderna i Danmark i Marielyst. Området kring och i Marielyst är ett av de mer kända områdena för semesterhus och stugor på Falster då de erbjuder något för alla i familjen. Om man inte bara vill ligga på stranden eller bada i de salta böljorna finns det en mängd av aktiviteter för alla åldrar. En rad attraktioner och intressanta sevärdheter finns inom räckhåll.

Dessutom är det riktigt bra shoppingmöjligheter - både av dagligvaror till låga priser, konshantverk, kläder mm. Det är med andra ord alla möjligheter till en innehållsrik semester att hyra stuga och de flesta upplever att till Falster åker man gärna tillbaka igen och igen!

Stuguthyrning på Falster och Marielyst

Förutom Marielyst på Falster så finns bland annat de två områdena Sillestrup och Elkenöre där vi hyr ut stugor och semesterhus. Även här är det härliga sandstränder och områdena kännetecknas av lugna och idylliska omgivningar.

Dansommer erbjuder många semesterhus, stugor och lägenheter för uthyrning på Falster och i Marielyst. Du är välkommen att göra en sökning över vårt utbud idag samt boka ditt semesterhus i Danmark direkt online. Välkommen till dansommer för att hyra stuga och semesterhus på Falster!