search

Hyra stuga Marielyst

Välkommen att hyra stuga i Östersjöns pärla Marielyst på Falster. I över 100 år har Marielyst varit den största och mest populära resmålet på söderhavsöarna för semesterfirare. Här bor cirka 700 åretruntboende men under högsäsongen får de besök av närmare 50 000 gäster som bland annat hyr semesterhus och stugor i Marielyst. Det är inte en slump att de har hamnat här.

Den största attraktionen i Marielyst är den 20 kilometer långa badstranden som är fin, vit och barnvänlig. Här viftas blå flagg för hög badvattenskvalité och våra semesterhus och stugor i Marielyst ligger med närhet till den strand som under flera år fått ta emot pris för landets bästa strand.

Om du någon dag tröttnat på strand och bad så har Marielyst en rad olika attraktioner och aktiviteter för såväl liten som stor. Genom att hyra stuga eller semesterhus i Marielyst har du nära till minigolf, paintball, go-cart och fotbollsgolf. Ett semesterhus i Marielyst kan också vara en utmärkt utgångspunkt om du vill gå någon runda under semestern i Danmark då den finns en fin golfbana här och även ytterligare fem på Lolland och Falster.

Vill ni aktivera er ytterligare så kan ni ta en tur in till Marielyst centrum som erbjuder shopping och uteserveringar. Genom att hyra stuga eller semesterhus så kan ni välja att äta hemma eller ute. Väljer ni ute så finns här flera trevliga restauranger och efteråt finns möjligheter till dans för den som önskar på flera ställen.

Våra semesterhus och stugor på Falster och i Marielyst finns i många olika varianter så du kan vara säker på att hitta något som passar just dig. Hos dansommer kan du hyra stuga för allt från endast ett fåtal personer till stora hus som kan ta flera familjer. Vi har allt från små mysiga stugor till stora semesterhus med egen pool.

Att hyra stuga i Marielyst är för många något som återkommer år efter år. Du kan se hela vårt utbud av semesterhus och stugor genom att göra en sökning här på vår hemsida.

Om du hittar ett semesterhus som du vill ha så tveka inte att boka – först till kvarn gäller!

Välkommen till oss på dansommer för att hyra stugor och semesterhus i Marielyst.