search

Hyra stuga Lolland

Tillbringa semestern i någon av våra stugor och semesterhus på Lolland. I den norra delen av Lolland finner du ett vackert semesterområde att hyra stuga. Här finns varierande kuststräckningar med många små öar, idylliska byvägar som ringlar sig igenom mysiga små byar, vackra bokskogar samt praktfulla slott och herrgårdar.

Även Sydlolland, som är ett eldorado för fritidsfiskare och naturälskare med ett omväxlande naturlandskap, kan man tillbringa semestern i ett läckert semesterhus eller stuga.

Njut av strand och bad

På de flesta platserna på Lolland finns det också underbara sandstränder och skönt badvatten. Om du lägger din semester i en stuga eller ett semesterhus på Lolland så ska du unna dig ett besök i en av Danmarks vackraste och mest välbevarade städer - Maribo.

Här finns idylliska små gator som går runt den vackra domyrkan, museer och ett rikt kulturliv. För den som hellre söker stugor med närhet till fiske är fisket längs kusterna idealiskt, dessutom finns det åtskilliga Put & Takesjöar i hela området.

Stuguthyrning sedan 1976

Vi på dansommer erbjuder stugor och semesterhus för uthyrning på Lolland i Danmark. Samtliga stugor har inspekterats innan intag vilket är en trygghet för dig som gäst. Vi har arbetat med uthyrning av semesterhus i Danmark sedan 1976 och kan idag erbjuda ett rikt utbud över hela Danmark.

Du är varmt välkommen till oss på dansommer för att hyra stuga på Lolland. Du har möjlighet att boka din stuga direkt här online.