search

Hyra stuga Hyldtofte Östersöbad

Passa på att hyra stuga i Hyldtofte Östersöbad och ta del av Sydlollands bästa och mest barnvänliga sandstrand med sanddynor. Våra semesterhus och stugor i Hyldtofte Östersöbad är belägna vid stranden och ligger ungefär 10 kilometer öster om Rödby.

Stranden är utmärkt för blå flagg vilket innebär att badvattenkvalitén är mycket god. Sett till hela Lollands 40 stränder och 600 kilometer kuststräcka är detta den bästa så genom att hyra stuga eller semesterhus i Hyldtofte Östersöbad får du den bästa badkvalitén i regionen.

Om ni under någon dag vill komma bort från bad så kan vi tipsa om att ta en cykeltur. Detta är en mycket god idé för att upptäcka omgivningen kring ert semesterhus och Lolland har runt 25 cykelrutter. Att hyra stuga i Hyldtofte Östersöbad öppnar upp för över 650 kilometer cykelstig så det finns alla möjligheter till att utforska området med pedaler till hjälp.

Öns stora attraktion är dock Knuthenborg Safaripark och köpstaden Maribo med sin domkyrka. Våra semesterhus och stugor i Hyldtofte Østersøbad är först och främst nyare hus som ligger nära badstranden. Genom att hyra stuga i Hyldtofte Östersöbad har du möjlighet till frisk luft, öppna vidder och härliga bad.

Du kan se vårt utbud av semesterhus på Lolland och i Hyldtofte genom att göra en sökning här på vår hemsida. Samtliga semesterhus och stugor har inspekterats innan de tagits in i sortimentet. Välkommen till oss på dansommer för att hyra stuga i Hyldtofte Östersöbad i Danmark.