search

Hyra stuga Bredfjed

Om du väljer att hyra stuga eller semesterhus i Bredfjed på Lolland så väntar här öppna vidder och ett rikt fågel- och djurliv. Det platta landskapet är typiskt för Lolland och våra semesterhus och stugor i Bredfjed har relativt stora naturtomter. För naturälskaren, är naturparken Maribosöarna ett paradis.

På Lollands sydkust strax väster om Rödby så ligger semesterhus och stugor i Bredfjed nära inpå en bred sandstrand. Vi har flera semesterhus och stugor för uthyrning i Bredfjed med mindre än 500 meter till vattnet. Spendera din semester här och koppla av med lite fiske eller en runda golf.

Knappt 20 kilometer från dansommers semesterhus och stugor i Bredfjed ligger öns stora attraktion Knuthenborg Safaripark där man kan komma nära en mängd olika vilda djur. I regel har safariparken nyheter inför varje säsong vilket gör den värd att komma tillbaka till.

Genom att hyra stuga eller semesterhus i Bredfjed så har du även endast en halvtimmas bilfärd till Lollands största stad Nakskov. Passa på att hyra stuga här så har du även en bra utgångspunkt för en tur till Tyskland via Rödby-Puttgarden.

Vi på dansommer hälsar dig välkommen att hyra stuga på Lolland och i Bredfjed.

Du kan se vårt utbud av stugor i området här på vår hemsida där du också har möjlighet att boka direkt online.