search

Hyra stuga Fuglslev

Fuglslev är ett område med semesterhus och stugor som ligger endast 12 kilometer från Ebeltoft och 3 kilometer från Ree Park/Ebeltoft Safari och som fått namn efter den närliggande orten. Området är varierat och passar utmärkt för den som vill ta sig ut på vandrings- eller cykelturer i samband med att man ska hyra stuga på Djursland i Danmark.

Dansommer har ett servicekontor i Ebeltoft med bland annat nyckelutlämning till våra stugor och semesterhus i Fuglslev. Genom att hyra stuga i Fuglslev har du en perfekt utgångspunkt för att göra utflykter i Djursland.

Du kommer inte ha långt till Mols BjergeKattegat Centret i GrenåDjurs Sommerland och den populära staden Ebeltoft. Om du vill ta dig till barnvänliga stränder så kan vi rekommendera Vibäk och Egsmark Strand. Båda är relativt låggrunda vilket lämpar sig bra för barnfamiljer.

Vi på dansommer har flera semesterhus, stugor och semesterlägenheter för uthyrning i Fuglslev. Du bokar i vetskapen om att dansommer har arbetat med stuguthyrning sedan 1976. Samtliga stugor och semesterhus är kvalitetssäkrade och kan bokas direkt online här på vår hemsida.

Varmt välkommen till oss för att hyra stuga i Fuglslev.