search

Hyra stuga Bönnerup Strand

Om du är på jakt efter en trevlig natur, många möjligheter för vandrings- och cykelturer men samtidigt uppskattar barnvänlig sandstrand så är något av våra semesterhus och stugor vid Bönnerup att rekommendera. Området är ett mycket bra alternativ om du vill hyra stuga i Djursland för semestern.

Det är inte långt till Bönnerup Strand som är en fin sandstrand med glasskiosker i närheten. I hamnen finner du som kommer hyra stuga här små bodar och butiker tillsammans med grillplatser för den som så önskar. Vid Bönnerup Strand finner du också flera matställen och är du morgonpigg så kan du ta dig ner till fiskeauktionen för att köpa billig fisk.

Genom att hyra stuga vid Bönnerup i Djursland så har du en perfekt utgångspunkt för utflykter till attraktioner såsom Djurs SommerlandAarhus och den trevliga staden Ebeltoft. Dansommer erbjuder härliga semesterhus och stugor för uthyrning vid Bönnerup i Danmark. Du bokar i vetskap om att alla stugor och semesterhus har inspekterats innan de tagits in i utbudet. Sök och boka stuga vid Bönnerup här på vår hemsida.